+420 222 539 539
Mo - Fr: 8 – 22 Uhr, Sa - So: 9 – 22 Uhr

Spa Hotel Zámek Lužec Bewertungen

Hotelbewertung

89%
Sehr gut

by 17 reviews

  • Personal

    91%
  • Sauberkeit

    95%
  • Ausstattung

    88%
  • Komfort

    90%
  • Preis-leistungverhältnis

    81%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Gruppe von Freunden
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Sortieren nach:
Show:

Markéta Faltová

Einzelreisende, 1.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Líbilo se mi to celkově, luxusní prostředí.

  • Masáž, ač v ceně, neproběhla, nikdo neupozornil na nutnost rezervace. Spa do devíti a 20:45 se v dámských šatnách pohyboval mužskÿ zaměstnanec.

Personál
6
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
5
Spa Hotel Zámek Lužec replied to this review.
Dobrý den, paní Markéto.

dovolte, abych Vám poděkoval za Vaše hodnocení a názor. Velice se omlouvám za nedorozumění spojené s Vaší masáží. Prověřím důvod, proč se s procedurou nepočítalo a nenašlo se s ní v plánu. Minulý týden jsme bohužel měli výpadek jednoho maséra - onemocněl, možná toto byl ten důvod i když to hotel neomlouvá. Mužský zaměstnanec je pracovníkem úklidu a recepce SPA a podle hotelových pravidel není možné, aby uklízel v dámských šatnách v přítomnosti žen. Je to porušení pravidel a již se to nebude opakovat.
V každém případě jsem rád, za Váš názor na základě kterého bude moci hotel v budoucnu poskytovat lepší služby.
V případě, že k nám budete ještě někdy v budoucnu plánovat cestu, neváhejte se na mne přímo obrátit. Velice rád se s Vámi potkám a budu rád kompenzovat minimálně masáž, kterou jste neobdrželi.
S přáním hezkého dne, Tomáš Vrána, General Manager

Pavel Novák

Einzelreisende, 28.11.2016

Karlovarský kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • pokoj, wellness, jednání personálu, čistota uvnitř i v okolí hotelu, hotel a pokoje zařízené v nádechu středověkého stylu. okolní lesnatá příroda, klidné prostředí.

Personál
10
Služby
9
Čistota
10
Komfort
9
Cena/kvalita
9

Karel Pokorný

Einzelreisende, 24.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
88 %
  • Mohu doporučit.

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Ivana Habancová

Einzelreisende, 22.11.2016

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • ubytování přístup zaměstnanců - velice vlídný a přátelský strava wellnes spa služby bazén všude čisto

  • počasí :-(

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Jaroslava Bartáčková

Junges Paar, 14.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
66 %
  • * výborná kuchyně (obědy, večeře) * super služby wellness a služby SPA

  • * velmi malý výběr u snídaní * na pokojích není kondicionér, tělový krém - což by bylo po celodenním "šplouchání" ve vodě žádoucí * neznalost speciální kuchyně - bezlepkové

Personál
8
Služby
6
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
5

Michaela Císařová

Älteres Paar, 10.11.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
86 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Markéta Podhrázská

Älteres Paar, 3.10.2016

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
94 %
  • velice sympatická obsluha krčmy, vybavenost hotelu, jídlo

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
9

Zuzana Švecová

Einzelreisende, 3.10.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 25.7.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
87 %
  • Wellness, snídaně, terasy a okolní příroda

  • Dvouluzko z jedné matrace, daváme přednost odděleným matracím a trochu tmavý pokoj.

Personál
0
Služby
0
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Ivana Kaslová

Einzelreisende, 8.4.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
74 %
  • Příjemný zázemí s bazénem a kvalitní masáže

  • Chyběl minibar na pokoji a room servise

Personál
7
Služby
7
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
5

Petr

Älteres Paar, 30.3.2016

Jihomoravský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
8
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

miroslav aksamit,dr.

Älteres Paar, 30.12.2015

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
80 %
  • Ochotný a usměvavý personal od recepce přes úklid a snídaňově číšníky .Prijatelne ceny piva.Celkovy dojem,že hotel, služby i zaměstnanci působí snaživě.

  • Menší vyber jídel,dlouha doba přípravy jídel,chybějící dozor u bazénu /neukáznění děti/,slabé světlo v koupelně /starší muži mohou mít problém s holením/.Hotel nenabizi služby tzv.bagážistů.

Personál
10
Služby
6
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8
Spa Hotel Zámek Lužec replied to this review.
Vážený pane Dr. Miroslave Aksamite,
nejprve mi dovolte především poděkovat za Váš čas, který jste věnoval recenzi i za to, že jsme byl u nás v hotelu Zámek Lužec.
Vaše názory jsou pro nás moc důležité.
Děkujeme velmi za pochvalu personálu i za komentář k nedostatkům, které se snažíme den co den zlepšovat.
Jsme rádi, že jste prožil příjemné chvíle u nás a budeme se těšit na případné další setkání.
S úctou
Lada Vimmerová
Marketing Manager

Marcela Šteslová

Älteres Paar, 19.11.2015

Ústecký kraj

  • Gesamtbewertung
100 %
  • Krásné prostředí uprostřed nádherné přírody. Perfektní a romatické ubytování. Dobré jídlo s bohatým výběrem. Velké možnosti využití volného času. Kvalitní wellnes služby, manželovi pomohly od bolesti zad. A hlavně, milý a ochotný personál, což je asi ta největší přednost. Nemůžeme než doporučovat podobný pobyt všem našim znáným!

  • Nenašli jsme nic, co by se nám nelíbilo. Jediným problémem bylo bloudění po chodbách a schodištích, možná by pomolh nějaký přehledný dispoziční plánek např. u Hotelového řádu.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Spa Hotel Zámek Lužec replied to this review.
Vážená paní Šteslová,

Velice děkujeme za Vaše pozitivní hodnocení a jsme rádi, že jste si pobyt v našem hotelu naplno užila. Váš názor je pro nás velmi cenný a jsme rádi, že naší snahu odvádět perfektní práci dokážete ocenit.
Budeme se těšit na Váš další pobyt.

S pozdravem

Martin Kumičík
Sales and Event representative

Petra Rybárová

Einzelreisende, 16.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
94 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
7

Anonymus

Einzelreisende, 2.11.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
84 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Miroslav Mašek

Älteres Paar, 2.11.2015

Středočeský kraj

  • Gesamtbewertung
96 %
  • Ochotný personál Prostorné a čisté pokoje

  • Malá propagace wellnes služeb

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Šárka Přerostová

Einzelreisende, 28.10.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %
  • Masáže a koupele bezva, hotelový bazén moc pěkný, ubytování skvělé. Snídaně velký výběr a dobrá.

  • Jídlo v restauraci u Krala IV. nic moc. Nechutnal mi zeleninový salát a palačinka. Porce mohly být menší (ale je fakt, že jsem zvyklá jíst méně).

Personál
9
Služby
9
Čistota
9
Komfort
9
Cena/kvalita
9
Spa Hotel Zámek Lužec replied to this review.
Děkujeme za Vaše kladné hodnocení a velice si vážíme Vašeho názoru. Naše kuchyně je zaměřena především na mezinárodní kuchyň a proto se mohlo stát, že některé jídlo - zeleninový salát, nebo palačinka nebyla připravena dle Vašich představ. Každopádně s personálem jsem tuto situaci řešil a věřím, že v případě příštího pobytu byste si zajisté pochutnali. Ještě jednou děkuji za Vaše připomínky a přeji hezký den. Tomáš Vrána - Hotel Manager
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.